Wypiekane

Wyświetlanie 1–12 z 15 wyników

  • Babka bananowa

    Idealne połączenie tradycyjnej babki i banana....
  • Babka drożdżowa

    Puszyste ciasto drożdzowe zamknięte w tradycyjnej formie babki z rodzynkami i skórką pomarańczo...
  • Babka piaskowa

    Tradycyjna babka piaskowa na maśle....
  • Jabłecznik zapiekany

    Dwie warstwy delikatnego kruchego ciasta, przełożonego pulpą z jabłek z dodatkiem cynamonu i cuk...
  • Makowiec

    Tradycyjne połączenie ciasta drożdzowego i masy makowej, wykońoczene polewą cukrową i bakaliam...
  • Paj jabłkowy

    Masa jabłkowa na kruchym cieście, wykończona kratką kruchego ciasta....
  • Wypełniacz

    Placek drożdżowy z owocami

    Tradycyjne ciasto drożdzowe z sezonowymi owocami i kruszonką, muśnięte polewą cukrową....
  • Placek kalifornijski śliwkowy

    Połączenie ciasta ucieranego z orzechami, wykończone karmelizowaną śliwką i żelem....
  • Sernik domowy

    Ciemna kruszonka z delikatną masą serową posypana kruszonką....
  • Sernik nowojorski

    Najsłynniejszy sernik z naszej cukierni. Niezmienna receptura od lat! Idealne połączenie trzec...
  • Sernik z brzoskwiniami

    Połączenie delikatnego kruchego ciasta, masy serowej, brzoskwiń pokrojonych w kosteczkę. Całoś...
  • Sernik z kajmakiem

    Kruche ciasto z puszystą masą serową, wierzch sernika pokryty delikatną warstwą kajmaku....