by wp-admin
Przepis na ciasto parzone powstał w XVIII wieku za sprawą dwóch osób: cukiernika Jeana Avice’a oraz cukiernika i kuchmistrza Marie-Antoine’a Careme’a.
[...]Przepis na ciasto parzone powstał w XVIII wieku za sprawą dwóch osób: cukiernika Jeana Avice’a oraz cukiernika i kuchmistrza Marie-Antoine’a Careme’a.
[...]Nasze najsmaczniejsze łakocie, torty, ciasta i ciastka możesz zamówić w naszej kawiarni EUROPA Restaurant & Café wraz z aromatyczną filiżanką kawy w specjalnej cenie…
[...]To połączenie delikatnego ciasta kruchego z puszystym kremem budyniowym i sezonowymi owocami muśniętymi żelem…
[...]91 359 51 54
muffinek@muffinek.szczecin.pl
pon-pt: 7.00-18.00
sob-nie: 9.00-16.00
Pazim sp. z o.o. sprzedaje oferowane produkty/usługi jako przedsiębiorca.